Konkurranseregler, Ølsalgsspillet 2019

Ølsalgsspillet er et spill i regi av Handelens Ølsalgsråd (HØR) – samarbeids­organet i dagligvare­bransjen hvor REMA 1000, NorgesGruppen, Coop Norge og Bunnpris deltar.

Alle som er ansatt i disse kjedene og i deres profilhus i konkurranseperioden, kan være med i konkurransen. Konkurranseperioden er fra 15. november 2019 til 20. desember 2019.

Alle som har fullført ølsalgsspillet feilfritt i konkurranseperioden er med i trekningen om Bose QC35 II trådløse hodetelefoner. Det vil trekkes 11 vinnere. Ved verving av andre deltakere til konkurransen øker vinnersjansene. Vinnere publiseres på HØR sine nettsider (www.olsalg.no) eller i andre kanaler. Ved deltakelse samtykker du i dette. Man kan kun vinne premie én gang i konkurranseperioden. 

Vinnerne må være fylt 18 år på trekningstidspunktet.

Ved endt spill får man beskjed om at man kan være med i konkurransen. Deltakerne må opplyse om navn, epost og telefonnummer og hvilken butikk man er ansatt i slik at vinnerne kan kontaktes etter trekning og at oppgitte opplysninger kan verifiseres. Opplysningene vil kun bli benyttet i konkurransen og ikke videreformidlet til andre. Opplysningene vil senere bli slettet. 

Les mer om HØRs behandling av personopplysninger i HØRs personvernerklæring.

HØR er ikke ansvarlige for tekniske feil som eventuelt oppstår ved deltakelse i konkurransen.

HØR forbeholder seg retten til å kunne endre spillet, regler og innhold når som helst. Ved deltakelse i konkurransen aksepterer deltakerne disse reglene, og de beslutninger HØR kan komme til å ta vedrørende endringer i periode, opplegg eller gjennomføring. HØR kan dis­kvali­fisere enhver deltaker i konkurransen eller nekte å gi ut premie dersom deltakerne ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene eller dersom det er mistanke om juks. Trekningen er endelig.