Konkurranseregler, Ølsalgsspillet 2018

Konkurranseregler: «Ølsalgsspillet er et spill i regi av Handelens Ølsalgsråd (HØR) – samarbeidsorganet i dagligvarebransjen hvor REMA 1000, NorgesGruppen, Coop Norge og Bunnpris deltar.

Alle som er ansatt i disse kjedene og i deres profilhus i konkurranseperioden kan være med i konkurransen. Konkurranseperioden er fra 5. november 2018 til 7. desember 2018.

Alle som fullfører ølsalgsspillet med 100% riktige svar kan være med i trekningen av premiene. Ved verving av andre deltagere til konkurransen øker vinnersjansene.

Hovedpremien er 1 stk Apple iPhone X mobiltelefon som går til den personen som leverer den beste ideen til et scenario som ikke er med i dagens Ølsalgsspill. Det legges opp til at dette scenariet tegnes inn og blir en del av Ølsalgsspillet. Om innkomne ideer ikke er gode nok eller tilstrekkelig i tråd med det pedagogiske målet med spillet, forbeholder Handelens Ølsalgsråd seg retten til å ikke dele ut denne premien.

De andre premiene er 6 stk Bose Quiet Comfort 35 trådløse hodetelefoner. Vinnere publiseres fortløpende på HØR sine nettsider (www.olsalg.no) eller i andre kanaler. Ved deltagelse samtykker du i dette. Man kan kun vinne premie én gang i konkurranseperioden. Disse premiene trekkes tilfeldig blant de som har fullført ølsalgsspillet feilfritt i konkurranseperioden.

Vinnerne må være fylt 18 år på trekningstidspunktet.

Ved endt spill får man beskjed om at man kan være med i konkurransen. Deltagerne må opplyse om navn, epost og telefonnummer og hvilken butikk man er ansatt i slik at vinnerne kan kontaktes etter trekning og at oppgitte opplysninger kan verifiseres. Opplysningene vil kun bli benyttet i konkurransen og ikke videreformidlet til andre. Opplysningene vil senere bli slettet.

HØR er ikke ansvarlige for tekniske feil som eventuelt oppstår ved deltagelse i konkurransen.

HØR forbeholder seg retten til å kunne endre spillet, regler og innhold når som helst. Ved deltagelse i konkurransen aksepterer deltagerne disse reglene, og de beslutninger HØR kan komme til å ta vedrørende endringer i periode, opplegg eller gjennomføring. HØR kan diskvalifisere enhver deltager i konkurransen eller nekte å gi ut premie dersom deltagerne ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene eller dersom det er mistanke om juks. Trekningen er endelig.